کد خبر: 3462867
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۰
بدن آرا خبرداد:

بهره برداری از30 کتابخانه احیا شده در مدارس گیلان در ایام دهه فجر

گروه اجتماعی: معاون اداره کل کتابخانه های عمومی استان گیلان مدارس را یکی از مناسب ترین اماکن ایجاد کتابخانه عنوان کرد و از بهره برداری از 30 کتابخانه احیا شده در مدارس گیلان همزمان با دهه فجر خبرداد.

به گزارش خبرگزاری بین  المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، دومین جلسه کارگروه اجرایی طرح استانی فانوس دیروز با حضور معاون اداره کل کتابخانه های عمومی استان، اعضای این کارگروه در اداره کل آموزش و پرورش و اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گیلان و نیز کتابداران در سالن جلسات اداره کل کتابخانه های عمومی استان گیلان برگزار شد.

در ابتدای این نشست زهرا بدن آرا ضمن تبریک ولادت رسول مکرم اسلام(ص) امام جعفر صادق(ع) و آغاز هفته وحدت، در سخنانی اهمیت و نقش همکاری کتابخانه های عمومی و مدارس را در رشد و گسترش کتابخوانی یادآور شد.

معاون اداره کل کتابخانه های عمومی استان گیلان افزود:با توجه به اینکه تعداد بسیار زیادی از مخاطبین کتابخانه های عمومی را دانش آموزان مدارس در سراسر استان تشکیل می دهند؛ لذا توسعه کتابخوانی و کتابخانه ها در مدارس می تواند انگیزه و علاقه ایشان به این امر را بیشتر افزایش دهد.

وی در خصوص اهمیت مطالعه در دنیا نیز گفت:جایگاه مطالعه در دنیا تا جایی است که سازمان ملل«خواندن» را جزء حقوق دانش آموزان دانسته و این امر را در دستور کار بسیاری از سازمان های دولتی و غیردولتی نهاده این که در حوزه ترویج فرهنگ مطالعه میان دانش آموزان فعالیت می کنند.

بدن آرا خواندن را بعنوان امری اکتسابی عنوان کرد و بر نقش خانواده و مدرسه بعنوان اصلی ترین متولی این امر تاکید کرد و گفت:پس از خانواده آموزش و پرورش به عنوان یکی از مهمترین نهادهای اجتماعی در زندگی بشری وظیفه مهم توانا ساختن انسان برای انطباق با محیط پیرامون را برعهده دارد.

معاون اداره کل کتابخانه های عمومی استان گیلان افزود: امروز مطالعه و تحقیق در کشورهای پیشرفته، سرلوحه اهداف و برنامه های دانش آموزان است و در حوزه ساماندهی کتابخانه های مدارس بودجه های عظیمی صرف می شود.

وی مدارس را یکی از مناسبترین اماکن ایجاد کتابخانه عنوان کرد و هدف از اجرای طرح فانوس در مدارس را احیای کتابخانه و در نتیجه جذب دانش آموزان به سوی مطالعه و کتابخوانی عنوان کرد و گفت: با احیای حدود 30 کتابخانه از مجموع100 کتابخانه در مدارس گیلان در دهه فجر سال جاری شاهد بهره برداری از آنها خواهیم بود.

یادآور می شود؛این نشست با هدف ارائه گزارش از آخرین وضعیت کتابخانه های مدارس، ارزیابی اجرا و بررسی نقاط ضعف و قوت طرح و آسیب شناسی اجرای آن برگزار شد.

captcha